Bungeejumpen in Frankrijk

Je kunt op meerdere plekken bungeejumpen in Frankrijk.

De bekendste locatie is het viaduct van Souleuvre in Normandië. Bungeejumpen FrankrijkOorspronkelijk gebouwd als treinviaduct, later gebombardeerd en in 1970 opgeblazen. Alleen de stenen pilaren zijn nog over en op de hoogste pilaar is een bungeejump locatie ingericht. Vanaf 60 meter hoog kun je hier bungeejumpen.

Het leuke van deze locatie is dat je net het water kunt aantippen, zoals je in onderstaand filmpje kunt zien. Je kan hier ook schommelen, waarbij je vanaf de grond wordt opgetakeld en met een schommeleffect wordt losgelaten.

Voor meer informatie en reserveringen kijk op: www.AJHackett.com/Normandie


In het noorden van Frankrijk is maar 1 vaste bungeejump locatie, in het activiteiten park "Terraltitude". Dit park ligt In Fumay, vlakbij de Belgische grens. Op het terrein staat een Bungeejump toren van 20 meter. Deze toren is erg geschikt om een keer een sprong te proberen. De hoogte is niet extreem en er is een vangnet onder het platform gemaakt om je nog meer gerust te stellen dat je niks zal overkomen.

Mocht je dus een keer in het noorden van Frankrijk zijn en je wilt een keer bungeejumpen proberen, dan is deze locatie zeker aan te raden. Je kunt er ook allerlei andere activiteiten doen, waarbij je allemaal de hoogte op zoekt. Bekijk de video:

Locaties in Nederland - Locaties in het buitenland

Bungeejump Locatie Scheveningen

Adresgegevens:

De Pier
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag
site: bungy.nl

N.b.: De beheerders van deze website zijn niet de beheerder van de locatie in Scheveningen.

Vind jij Bungeejumpen leuk?