Bungeejumpen in Nederland


Steeds meer mensen in ons land hebben de sprong al gewaagd. Op een aantal populaire buitenlandse bestemmingen kun je bungeejumpen. Eenmaal terug in Nederland laat je natuurlijk al je vrienden en familie weten hoe moedig jij bent, waardoor ook zij erin geïnteresseerd raken. Zo zijn steeds meer mensen benieuwd geworden naar het adrenalinegevoel tijdens een sprong. Het is dan ook niet zo gek dat je tegenwoordig ook in Nederland kunt bungeejumpen.

Bungeetoren Scheveningen

In Nederland kun je alleen bungeejumpen in Scheveningen. Een erg coole locatie aangezien je direct boven de noordzee springt! Helaas is dit tegenwoordig de enige vaste locatie in ons land.

Voorheen kon je ook bungeejumpen in Amsterdam en dankzij Ziggo kon je tijdelijk ook bungeejumpen in Utrecht. Af en toe wordt er tijdens een evenment een tijdelijke locaties gebouwd waar je kunt springen.

De veiligheid van Nederlandse bungeejump locaties wordt gecontroleerd door de Nederlandse Bungeejump Federatie. Ongelukken komen zelden voor. Statistisch gezien is de kans dat je tijdens een sprong iets overkomt zelfs vele malen kleiner dan dat je iets overkomt tijdens een auto- of fietsritje.

Kies hieronder een locatie waar je meer informatie over wilt:

Al honderd keer wezen bungeejumpen in Nederland? Probeer deze buitenlandse locaties eens:

Bungeejump Locatie Scheveningen

Adresgegevens:

De Pier
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag
site: bungy.nl

N.b.: De beheerders van deze website zijn niet de beheerder van de locatie in Scheveningen.

Vind jij Bungeejumpen leuk?