Bungeejumpen in Utrecht


In 2012 was er tijdens de UIT dagen in Utrecht de mogelijkheid om te bungeejumpen. Voor slecht 10 Euro konden de eerstejaars studenten bungeejumpen op de UIT-markt. Een leuke herinnering aan de Utrechtse introductie tijd en een unieke kans om Utrecht vanaf een hele andere kant te zien.

Dankzij Ziggo was het begin september 2010 mogelijk om te bungeejumpen in Utrecht, tijdens een evenement georganiseerd door Ziggo op het Vredenburg plein.

Bungeejumpen Utrecht

Vanwege het openen van de tweede Ziggo studio/winkel organiseerden ze een groot feest, waarbij iedereen was uitgenodigd. Om er echt iets speciaals en overgetelijks van te maken werd er een hijskraan neergezet waar bezoekers van af konden bungeejumpen.

Een erg geslaagde actie, aangezien je normaliter niet kunt bungeejumpen in Utrecht, of ergens anders zo ver land inwaarts. Het heeft Ziggo veel extra promotie opgeleverd toen kranten, tijdschriften en websites (zoals deze) er een artikel aan wijdde.

De bungeejump locatie in Utrecht was maar kort actief, maar toch hebben honderden waaghalzen een sprong in het diepe gewaagd.

Helaas was de locatie maar tijdelijk en is het sindsdien, net als voorheen, niet meer mogelijk te bungeejumpen in Utrecht. 

Tijdelijke locaties zoals deze in Utrecht worden wel vaker tijdens evenementen opgezet, denk bijvoorbeeld aan Mysteryland.
De enige vaste locatie op dit moment is in Scheveningen.

Locaties in Nederland - Locaties in het buitenland

Bungeejump Locatie Scheveningen

Adresgegevens:

De Pier
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag
site: bungy.nl

N.b.: De beheerders van deze website zijn niet de beheerder van de locatie in Scheveningen.

Vind jij Bungeejumpen leuk?