Contactpagina

Deze website is vanuit een niet-commercieel oogpunt opgezet om een centraal punt te vormen voor alle informatie over bungeejumpen.

Mist u informatie op deze site of wilt u een correctie doorgeven, dan nodigen wij u uit om ons hierover te e-mailen. Zo kan iedereen meewerken aan dit informatiepunt voor alle bungeejump-liefhebbers van nu en in de toekomst!

U kunt contact opnemen met het team van de bungeejump locatie in Scheveningen via bungy.nl

Let op: Wij zijn niet de beheerder van de bungeejump locatie in Scheveningen of welke locatie dan ook. Wij zijn ook niet aan een bungeejump locatie gelieerd, wij bieden enkel een informatief overzicht.

Wij proberen altijd de rechthebbende bij de afbeeldingen te vermelden. Mocht u toch een vermelding missen, dan horen wij dit graag van u en zullen wij dit z.s.m. aanpassen.

Besluit u op basis van de informatie op deze site te gaan bungeejumpen, dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de sprong zelf of eventuele incorrecte informatie op deze site. Deze site wordt constant ge-update maar mocht u ergens over twijfelen dan raden wij aan om de daadwerkelijke aanbieder van de bungeejump te benaderen om de informatie te controleren.

Locaties in Nederland - Locaties in het buitenland

Bungeejump Locatie Scheveningen

Adresgegevens:

De Pier
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag
site: bungy.nl

N.b.: De beheerders van deze website zijn niet de beheerder van de locatie in Scheveningen.

Vind jij Bungeejumpen leuk?